0
0
0
s2sdefault

Blindirana vozila su obično velike limuzine i SUV vozila koja se nikako ne mogu pohvaliti dobrim voznim osobinama.

Kompanija AddArmor je pokušala i uspjela u tome da napravi atraktivan blindiran automobil koji ima itekako dobre tehničke osobine na kojem bi mu pozavidjeli mnogi sportski automobili današnjice. Kako svi blindirani automobili muku muče sa dodatnim kilogramima AddArmor se okrenuo skupljim i ekskluzivnijim materijalima koji imaju do 60% manju masu, ali i nude do 10 puta jaču strukturu od standardnog balističkog čelika. Također tu su specijalna stakla koji predstavljaju miks polikarbonata i balističkog stakla. Sve navedeno dodalo je ukupno "samo" 91kg. Razina sigurnosti koju zadovoljava je B4, a tu se spominje i balistička municija Magnuma .44

Serijski 4.0 litarski V8 Twin Turbo motor pojačan je na maksimalnih 771 KS i čak 1.085 Nm obrtnog momenta. Snaga se standardno na podlogu prenosi preko Quattro pogona na sve točkove i automatskog mjenjača sa duplom spojkom. Do 100 km/h stiže za odličnih 3,1 sekunde dok maksimalna brzina iznosi čak 325 km/h. Sve zahvaljujući tuning kući APR!!

Cijena navedenog modela iznosi 182.880 EUR, što je za 81.270 EUR-a više od početne standardne verzije. Recimo ovako, uz standardni RS7 možete sebi kupiti i luksuzni S6 Avant TDI.

U prilogu ostale fotografije.